fbpx
De pakketten

De pakketten

Ik werk met verschillende pakketten. Hieronder leg ik uit hoe dat eruit zal zien. Ik begin daarnaast altijd eerst met een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. In dat gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden voor jou en naar het doel wat jij wilt bereiken. Om een kennismakingsgesprek in te plannen kan je contact met mij opnemen.

Wat kan je verwachten van de pakketten?

Afhankelijk van het gekozen pakket zitten er schrijfopdrachten bij en een aantal contactmomenten. Deze contactmomenten kunnen via de mail of via videobellen zijn. Hieronder leg ik uit wat je kan verwachten van de verschillende onderdelen die in de pakketten aanwezig (kunnen) zijn. Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact met mij op.


Schrijfopdrachten

De schrijfopdrachten bestaan uit verschillende vragen die jou helpen om dieper in te gaan op jouw gevoelens en gedachten of jou de structuur bieden die jij nodig hebt om jouw doel te behalen. Daarnaast zijn ze ontworpen aan de hand van de theorie van verschillende gesprekstechnieken waardoor de opbouw overeenkomt met hoe ik normaal een coach gesprek zou voeren. Mijn idee daarachter is dat je door middel van de opdrachten helemaal op jouw eigen tempo, wanneer je de behoefte voelt aan de slag kunt gaan met jouw persoonlijke doel. In mijn ogen is een goede hulpverlener iemand die jou de goede vragen kan stellen en dat is wat ik doe in de schrijfopdrachten. Tijdens het intakegesprek zullen we jouw doel helder formuleren en aan de hand daarvan zal ik de schrijfopdrachten helemaal op maat maken. Op die manier sluiten de vragen en de opbouw van de opdrachten naadloos aan op hetgeen wat jij wilt bereiken.

Daarnaast is het zo dat je de opdrachten meerdere keren kan gebruiken. Zo blijven ze een waardevol houvast voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Mailcontact

Het mailcontact kun je gebruiken wanneer je behoefte hebt aan coaching en begeleiding. Stuur mij een mail met jouw vragen of vertel mij waar je tegenaan loopt. Je kan de schrijfopdrachten die je gemaakt hebt meesturen zodat ik met jou meekijk maar dit hoeft niet. Wanneer je ervoor kiest dit wel te doen zal ik in mijn antwoord op jouw vragen ook de schrijfopdracht meenemen. Ik kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat ik inhoudelijke vragen stel zodat jij nog dieper op de opdracht in kan gaan. Wanneer je de opdrachten liever voor jezelf wilt houden is dit ook helemaal goed. Ik zal dan ingaan op de vragen die je hebt of de dingen waar je tegenaan loopt. Het gaat bij de invulling van het mailcontact ook helemaal om waar jij behoefte aan hebt. Jij bepaald zelf wat en hoeveel je met mij wilt delen.

Videobellen

Het videobel contact zal vormgegeven worden aan de hand van jouw behoeftes. Wil je het inhoudelijk hebben over de opdrachten of wil je het graag ergens anders over hebben? Dat is allemaal mogelijk, voor mij is het belangrijk dat het om jou gaat. Dat jij jouw doel behaalt. Ik vraag je daarom ook om bij het inplannen van het videobel gesprek aan te geven waar jij het graag over zou willen hebben. Op die manier kan ik mijzelf daar ook op voorbereiden zodat we het beste uit het gesprek kunnen halen.


Extra: WhatsApp contact

Mocht je vragen hebben over de schrijfopdrachten wanneer iets onduidelijk is, kan je mij bereiken via WhatsApp. Mocht het bijvoorbeeld zo zijn dat je een opdracht niet begrijpt is er dus niks aan de hand, stuur mij een berichtje en ik zal het jou verder uitleggen.

De tarieven

Omdat alles helemaal op maat gemaakt wordt werk ik niet met vastgestelde pakketten en prijzen. Voor mij is het het aller belangrijkste dat hetgeen wat ik aanbied volledig aansluit bij waar jij behoefte aan hebt. In het intake gesprek zullen we samen gaan kijken naar jouw doel en wat jij daarvoor nodig gaat hebben. Tijdens het gratis intake gesprek zal ik samen met jou kijken hoe we jouw persoonlijke pakket het beste kunnen samenstellen zodat jij jouw doel behaald.

Kortom

Ik ben er om jou inzicht te geven in de weg naar jouw doel toe. Daarom zijn zowel de contactmomenten als de schrijfopdrachten volledig gebaseerd op waar jij behoeften aan hebt. Neem contact met mij op om extra informatie aan te vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Liever een online training volgen zonder individuele begeleiding? Kies dan voor de online training gelukkige mindset. Klik dan hier voor meer informatie en zet meteen de eerste stap naar een gelukkige mindset!