fbpx
Over mij

Over mij

Uit eigen ervaring weet ik wat de kracht van schrijven is. Door het opschrijven van mijn verhaal in de vorm van een blog kwam ik erachter wat het effect is van het zien van de woorden op papier. De woorden die normaal in jouw hoofd rondspoken worden echt, duidelijk en overzichtelijker. Ze roepen gevoelens op waarvan je dacht dat die allang tot het verleden behoorden of ze geven jou inzicht over de vervolgstappen die je kan nemen.

Doordat ik begonnen ben met schrijven is het mij gelukt om mijn trauma te verwerken en mijn gedachten te structureren. Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer goed in mijn vel zit en kan genieten van de kleinste dingen die het leven mij biedt. Het is bijzonder wat het inzetten van schrijven kan doen en vooral wat het kan veranderen.

Schrijf inzicht is het resultaat van mijn passie voor schrijven en mijn roeping om mensen te helpen. Daarnaast heb ik als pedagoog zijnde de kennis om de schrijfopdrachten aan te laten sluiten op jouw persoonlijke doel. Ik ben ervan overtuigd dat jij zelf jouw beste hulpverlener bent, je hebt alleen de juiste vragen nodig. Ik ben er om jou die vragen te stellen zodat jij jezelf naar jouw doel kan schrijven.

Jij bent zelf jouw beste hulpverlener, je hebt alleen de juiste vragen nodig. Mijn doel is om jou die vragen te stellen, zodat jij jouw doel kan behalen. Laten we er samen voor zorgen dat we onze doelen behalen.


– Kim Bakker

Klaar om jouw doel te behalen?

Neem dan contact met mij op en ervaar de kracht van schrijven.