fbpx
De eerste stap naar een gelukkige mindset

De eerste stap naar een gelukkige mindset

De kracht van jouw gedachten is enorm. Het kan ervoor zorgen dat je helemaal uitgeput bent aan het einde van de dag, maar het kan er ook juist voor zorgen dat je positief de dag doorkomt. Ik weet als geen ander hoeveel invloed gedachten kunnen hebben op hoe je de dag doorkomt. En daarom heb ik deze training gemaakt om een eerste stap naar een ‘gelukkige mindset’ te zetten, ik gun jou dezelfde rust die ik ook gevonden heb nadat ik heel bewust aan de slag gegaan ben met mijn mindset. Door mijn kennis als pedagoog te verwerken in het toepassen van schrijven heb ik inzicht gekregen in mijn gedachten, stond ik meer stil bij mijn geluksmomenten en kon ik mijn zorgen loslaten. Het resultaat daarvan is dat ik een positieve mindset gecreëerd heb en een goede balans gevonden heb voor mezelf waardoor ik echt gelukkig ben. Want gelukkig zijn betekent voor mij niet dat ik me elke dag top moet voelen. Het is voor mij dat ik een balans heb tussen goede en mindere dagen maar dat ik altijd het vertrouwen heb op een mindere dag dat het morgen weer een goede dag kan worden.

De inhoud van de training;

We gaan op zoek naar jouw geluksmomenten;

We gaan jouw gedachten relativeren en loslaten;

We gaan stilstaan bij jouw succesmomenten;

Kortom;

We gaan ervoor zorgen dat jij de rust vindt die ik zelf na heel veel oefenen, verschillende theorieën vanuit mijn opleiding testen, vallen en opstaan en vooral veel onderzoek eindelijk heb kunnen vinden.

De eerste stap naar een gelukkige mindset bied ik aan voor maar €2,99. De reden dat ik er een klein bedrag voor vraag is omdat je jezelf dan meer verbindt aan de training. Je zal merken dat je doordat je er een klein bedrag voor betaald hebt, je er actiever mee aan de slag gaat. Zeker in deze tijd waarbij de gratis trainingen je om de oren vliegen en je tientallen mailtjes per week krijgt met tips, opdrachten en dergelijken.

Meld je nu aan en krijg direct toegang tot de training. Door je aan te melden kan je inloggen op mijn site en kan je de opdrachten maken. Je hoeft niks met mij te delen, het is helemaal voor jezelf. Er zit ook geen tijdslimiet op de training waardoor je het helemaal op jouw eigen tempo kan doen, wanneer je maar wilt. Heel veel succes en plezier!

Kortom;

herken jij dit ook?

  • Jouw hoofd zit zo vol met gedachten dat je het overzicht kwijt bent
  • Je bent jezelf gek aan het denken met alle gedachten die je hebt
  • Aan het einde van de dag heb je geen energie meer over doordat je zo druk bent in je hoofd
  • Je bent zoveel aan het nadenken dat je eigenlijk niet eens echt meer weet waar je je nou zo druk over aan het maken bent

En zou jij dit ook willen?

  • Meer rust in je hoofd waardoor je het overzicht kan behouden
  • Positiever in het leven staan doordat je je zorgen los kan laten en vooral kan relativeren
  • De mooie dingen van het leven bewuster mee kunnen maken
  • Een grotere invloed kunnen hebben op jouw gedachten door deze los te kunnen laten en te kunnen relativeren

Ben jij klaar voor een gelukkige mindset?

Toch liever persoonlijke online coaching? Klik dan hier voor meer informatie.