fbpx
Individuele coaching

Individuele coaching

Hoe vaak hoor je mensen wel niet zeggen “schrijf het van je af, dat lucht op”. Het klinkt zo makkelijk, gewoon even je gedachten op papier zetten en genieten van de rust die het brengt. Maar wat als je niet weet waar je moet beginnen? Of wat je precies moet opschrijven? Dan is het ineens een stuk moeilijker dan je verwacht. De kans is daardoor groot dat je het al gauw wegzet als iets wat niet werkt voor jou. Dat is natuurlijk ontzettend logisch maar ik ben ervan overtuigd dat schrijven iedereen kan helpen. Je kan het op zoveel verschillende manieren inzetten dat er altijd een manier is die voor jou werkt. Welke manier dat is, onderzoek ik graag samen met jou.

Wat?

Door mijn opleidingsachtergrond als pedagoog en mijn passie voor schrijven te combineren is Schrijf inzicht ontstaan. Ik ben ervan overtuigd dat jij zelf jouw beste hulpverlener bent, je hebt alleen de juiste vragen nodig. Ik bied daarom online coaching door middel van schrijfopdrachten die jou helpen bij het behalen van jouw doel. De schrijfopdrachten zorgen ervoor dat de vraag “waar moet ik beginnen?” tot het verleden behoort. Tijdens het maken van de schrijfopdrachten zullen we een aantal contactmomenten hebben, schriftelijk of met videobellen. Tijdens deze contactmomenten zal ik jou verder coachen in het maken van de schrijfopdrachten en het behalen van jouw doel. Het aantal contactmomenten is afhankelijk van het door jou gekozen pakket.

Hoe?

Wat voor jou de beste manier is zullen we samen gaan onderzoeken, dat is afhankelijk van jouw persoonlijke doel. Aan de hand daarvan zal ik schrijfopdrachten ontwerpen die aansluiten bij hetgeen dat jij wilt bereiken. We zullen dit uitgebreid bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ben je benieuwd naar een aantal voorbeelden van vragen waarbij de online coaching door middel van schrijfopdrachten ingezet kan worden? Bekijk deze hier.

Mijn doel is om jou inzicht te geven in hoe jij jezelf naar jouw doel kan schrijven. Laten we er samen voor zorgen dat we onze doelen behalen.

Neem de eerste stap richting het behalen van jouw doel door het contactformulier in te vullen en een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.